In mijn ontwerpen zoek ik naar balans in de ruimte of tuin. Balans en verbinding tussen de verschillende elementen geeft rust. Dit door bewust te kiezen voor bepaalde kleuren en materialen in combinatie met een passende woon- of tuinstijl.

De intake voor een opdracht is de basis voor het slagen van een passend ontwerp. Ik neem daar dan ook graag de tijd voor, want al pratend worden de ideeën helder. Vanuit de intake gebruik ik de informatie over hoe een ruimte of tuin wordt gebruikt en wat daarin je wensen zijn.

In de vorm van een moodboard maak ik een samenvatting van dit gesprek, waarin ik de wensen en stijl van mijn klant visualiseer. Zo krijg je een beeld hoe ik dat zou vertalen naar een ontwerp. Een moodboard is meteen een goede manier om te zien of we op één lijn liggen en wat er eventueel nog mist of verandert dient te worden. Uiteindelijk wordt het definitieve moodboard vormgegeven aan de hand van de ontvangen feedback.

 

Het moodboard is het uitgangspunt voor de eerste schets. Daarin maak ik in grove lijnen het advies hoe ik je tuin of ruimte in huis zou indelen. Aspecten zoals het kleurenpallet, materiaalkeuzes, meubels, beplantingsplan, lichtplan, en styling die het advies verder vorm geven, zijn de volgende stappen. Uiteindelijk hebben we dan een compleet plan waar je gericht mee aan de slag kunt gaan.

Tuinpakket "aaf denkt mee"

In aaf denkt mee loopt Aaf tijdens een persoonlijk bezoek samen met jou door je tuin. Je weet al best wel wat je met de tuin wilt maar hebt nog wat twijfels en vragen over de indeling. Je hebt behoefte aan tips t.a.v. de beplanting of vraagt je af welke sferen je in jouw tuin wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt.

Vervolgens gaat Aaf hiermee aan de slag en creëert een moodboard. In een volgende afspraak neemt ze je, aan de hand van dat moodboard, mee door je tuin en geeft je tips en adviezen. Mocht je dan nog vragen hebben of kleine aanpassingen willen dan kan Aaf die verwerken in het definitief moodboard wat uiteindelijk van jou wordt.

Zo kun je zelf aan de slag met Aaf haar ideeën en adviezen in je eigen tuin.

Tuinpakket "aaf schetst"

In aaf schetst loopt Aaf tijdens een persoonlijk bezoek samen met jou door je tuin. Je weet misschien al best wel wat je met de tuin wilt maar hebt nog wat twijfels en vragen over de indeling. Je hebt behoefte aan tips t.a.v. de beplanting, je vraagt je af welke sferen je in jouw tuin wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt. Of je wilt totaal iets anders, vertrouwend op het creatieve inzicht van Aaf.

Vervolgens gaat Aaf hiermee aan de slag en creëert een moodboard. In een volgende afspraak neemt ze je, aan de hand van dat moodboard, mee door je tuin en geeft je tips en adviezen. Mocht je dan nog vragen hebben of kleine aanpassingen willen dan kan Aaf die verwerken in het definitief moodboard.

Het schetsen van je 'nieuwe' tuin kan nu beginnen. In die schets van je eigen tuin zul je dan aan de hand van het moodboard de ideeën terug zien komen, inclusief een bestratingsplan. Het moodboard, de schets en het bestratingsplan zal Aaf vervolgens persoonlijk aan je presenteren en aan je overhandigen.

Zo kun je nadien zelf gericht aan de slag met Aaf haar ideeën en adviezen in je eigen tuin.

 

  1. Bij dit pakket wordt geen beplantingsplan, lichtplan en materiaallijst geleverd

Tuinpakket "aaf ontwerpt"

In aaf ontwerpt loopt Aaf tijdens een persoonlijk bezoek samen met jou door je tuin. Je weet misschien al best wel wat je met de tuin wilt maar hebt nog wat twijfels en vragen over de indeling. Je hebt behoefte aan tips t.a.v. de beplanting, je vraagt je af welke sferen je in jouw tuin wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt. Of je wilt totaal iets anders, vertrouwend op het creatieve inzicht van Aaf.

Vervolgens gaat Aaf hiermee aan de slag en creëert een moodboard. In een volgende afspraak neemt ze je, aan de hand van dat moodboard, mee door je tuin en geeft je tips en adviezen. Mocht je dan nog vragen hebben of kleine aanpassingen willen dan kan Aaf die verwerken in het definitief moodboard.

Het schetsen van je 'nieuwe' tuin kan nu beginnen. In die schets van je eigen tuin zul je dan aan de hand van het moodboard de ideeën terug zien komen. Naast de schets bekommert Aaf haarzelf ook over het beplantingsplan, bestratingsplan en lichtplan. Uiteindelijk presenteert ze die tijdens een persoonlijk bezoek en overhandigt de schets en plannen inclusief een materiaallijst.

Zo ben je volledig ontzorgd en kun je nadien zelf gericht aan de slag met Aaf haar ideeën en adviezen in je eigen tuin.