In mijn ontwerpen zoek ik naar balans in de ruimte of tuin. Balans en verbinding tussen de verschillende elementen geeft rust. Dit doe ik door bewust te kiezen voor bepaalde kleuren en materialen in combinatie met een passende woon- of tuinstijl.

De intake voor een opdracht is de basis voor het slagen van een passend ontwerp. Ik neem daar dan ook graag de tijd voor, want al pratend worden de ideeën helder. Vanuit de intake gebruik ik de informatie over hoe een ruimte of tuin wordt gebruikt en wat daarin je wensen zijn.

In de vorm van een moodboard maak ik een samenvatting van dit gesprek, waarin ik de wensen en stijl van mijn klant visualiseer. Zo krijg je een beeld hoe ik dat zou vertalen naar een ontwerp. 

Naast moodboard maak ik de eerste schetsen. Daarin maak ik in grove lijnen het advies hoe ik je tuin of ruimte in huis zou indelen. 

 

Het moodboard en de schetse zijn een goede manier om te zien of we op één lijn liggen en wat er eventueel nog mist of verandert dient te worden. Uiteindelijk wordt het definitieve moodboard vormgegeven aan de hand van de ontvangen feedback.

 

Na evaluatie van het moodbaord en de schetsen ontstaat een compleet plan naar volledige tevredenheid. Nu ga ik de 3d eind tekening maken en aspecten zoals het kleurenpallet, materiaalkeuzes, meubels, beplantingsplan, lichtplan, en styling die het advies verder vorm geven in een plan zetten. Uiteindelijk hebben we dan een compleet plan waar je gericht mee aan de slag kunt gaan, zelf of met de hovenier

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen vraag vrijblijvend een offerte aan!