Nieuwsgierig naar mijn ontwerpen? Krijg aan de hand van een aantal moodboards van tuinen en interieur naar mijn hand op deze pagina een beeld van mijn werk, stijl en werkwijze. 

 

Kenmerkend voor mijn tuinontwerpen zijn de bloemen, het speelse en net even anders dan je verwacht. Maar het allerbelangrijkste vind ik de wensen van de mensen die de tuin gaan gebruiken in de tuin verwerken. Ook als dat onmogelijk lijkt, zoek ik toch naar een manier om dat voor elkaar krijgen in het ontwerp.. Door de ruimte in de tuin optimaal te benuttenen en out of te box denken in combinatie met een boel creativiteit. Mijn passie en liefde voor bloemen, planten en het buitenleven zie je terug in mijn ontwerpen.

 

Kenmerkend voor mijn interieurontwerpen is rust en balans in de basis afgemaakt met kleur, iets geks, bloemen en planten. Ook bij de interieurontwerpen blijft het allerbelangrijkste dat de wensen van de mensen die de ruimte gaan gebruiken in het ontwerp te verwerken. Ook als dat onmogelijk lijkt, zoek ik toch naar een manier om dat voor elkaar te  krijgen. Door de ruimte optimaal te benuttenen en out of te box te denken in combinatie met een boel creativiteit. Mijn passie en liefde voor interieur, bloemen, planten, accessoires en het thuisgevoel zie je terug in mijn ontwerpen.

 

 

Hier mocht ik een tuin ontwerpen bij een twee onder 1 kap woning. Een flinke tuin. Een tuin om in te spelen, te ontspannen, met vrienden en vriendinnen te borrelen en te eten, kleurrijk, veel bloemen en met plek voor de bijtjes, vogels en andere dieren.

 

Een tuin met allemaal gekke hoekjes, daardoor lijkt hij minder groot. Een tuin van mensen die veel en graag buiten zijn. Een plek om lekker buiten te eten, lekker op het gras zonnen, in de zomer een zwembad en een heerlijke tuin voor de hondjes.  

In deze tuin had de overkapping al een plek en was de vraag hoe vullen we de rest van de tuin in. Hoe houden we hem onderhoudsvriendelijk maar toch ook met leuke bloemen. En niet onbelangrijk, geen saaie standaard tuin. De oplossing: door te spelen met verschillende soorten bestrating en te werken met kleinere plantvakken vol bloemen is het een tuin geworden vol kleur en met een eigen uitstraling. Bovendien lijkt de tuin op deze manier ook nog groter

 

 

Deze enorme voortuin mocht ik doen, nadat ik 3 jaar eerder al de achtertuin had ontworpen. De voortuin is groter dan de achtertuin, dus wilde ze ook echt gaan gebruiken als tuin. De prachtige grote boom die al in de voortuin stond werd meteen een speelboom, een terrasje in het zonnetje met uitzicht over de weilanden, met een mooie stenen plantenbak met een bloemenzee als afscheiding met de buren (op deze foto's moet die nog ingepland worden). Echt een heerlijke voortuin dus!

 

 

Deze achtertuin moest een tuin zijn om in te spelen, met een groot terras en toch ook wel bloemen en groen. En de muur achter in de tuin, wel mooi maar mocht toch ook niet te veel muur zijn! Oh ja en zo onderhoudsvriendelijk mogelijk natuurlijk! Lekker veel gras om op te spelen, flink wat blijvend groen met bloemen er tussenin en een plekje voor de moestuin. Met over de breedte van het huis een groot terras voor gezellige avonden buiten eten en borrelen met vrienden!

 

Dit interieurvragen hier waren, een kleine ruimt optimaal benutten en rust. De bewoners hebben een hectisch leven dus thuis moet echt een rustpunt om te ontspannen zijn. De basis rustig gehouden, veel natuurlijke zachte materialen en planten. met als eyecatchtcher een grote kleurige ixxi en een hele gave aparte grote vaas!

Bij dit huis was de basis al gemaakt. Wit en een bruine keuken met wit glazen blad. Dus weer veel met natuurlijke materialen gewerkt. De grote kast met kleur en de glimmende hertenkop boven de haard als eyecatcher. Een groot kleed en gebruik van warme tinten in de accessoires en bloemen, planten maken het af. In de keuken een hele grote eettafel (helaas niet goed op de foto) voor heerlijke borrel en dinerdates met familie en vrienden.